Zoals ik al eerder genoemd had, hierbij apart de foto’s van het spookhotel Pondok Indah Bedugul tussen Lovina en Ubud. De officiële naam van dit hotel is Bedugul Taman Rekreasi Hotel and Resort. Op de heenweg naar Lovina waren we hier al langsgekomen, maar ik had me te laat beseft dat we hier rond konden kijken. Gelukkig hadden we op de terugweg een herkansing. Net zoals bij het verlaten pretpark Taman Festival stond er iemand bij de ingang om entreegeld te vragen. Hier werd het wel wat duidelijker aangegeven 😉

Het hotel is in de jaren 90 door de Tommy Suharto gebouwd, de jongste zoon van toen zittend president Suharto. Het hotel is wel afgebouwd, maar lijkt nooit open gegaan te zijn doordat Tommy Suharto gevangen genomen is. De lokale bevolking gelooft dat het hotel vervloekt is en geesten rondzwerven van de bouwvakkers die omgekomen zijn tijdens de bouw van het hotel. Wij hebben geen geesten gezien, maar er hangt hier zeker een spooky sfeer. Omdat we op doorreis waren hadden we maar even de tijd om hier rond te kijken, maar ik denk dat je hier zeker wel een halve dag kunt rondzwerven.

Spookhotel

Spookhotel

Spookhotel

Spookhotel

Spookhotel

Spookhotel

Spookhotel

Spookhotel

Spookhotel

Spookhotel

Spookhotel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *