Weer een dagje heerlijk snorkelen. ’s Ochtends zijn we naar het strand gefietst waar een bootje klaarstond om ons mee te nemen op een snorkeltrip om de eilanden heen. Behalve weer heel veel vissen gezien te hebben werden we ook beloond met een aantal zeeschildpadden! Wat een mooie dieren om zo in hun eigen omgeving te zien!

Op de terugweg was het wat onstuimiger in de boot. Het weer was al redelijk omgeslagen en de golven waren een stuk hoger dan ’s ochtends. Gelukkig heeft de boot het prima gehouden en werden we weer netjes op het strand afgeleverd. ’s Avonds uiteraard weer heerlijk gegeten en onze spullen ingepakt. Het is alweer tijd om de Gili eilanden te verlaten…

Bali

Bali

Bali

Bali

Bali

Bali

Bali

Bali

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *