Op de fiets hebben we het eiland verkend. Wij hadden een villa in het midden van het eiland. De wegen die je hier vindt zijn stoffige landweggetjes. Sommigen zijn toegankelijk met paard en wagen, maar er zijn meer weggetjes waar je net met de fiets op kan. Het was wel een avontuur om de villa terug te vinden. Gps of een kaart zijn hier niet echt te gebruiken 😉 Op het midden van het eiland lopen ook best wat koeien rond, sommigen staan vast, maar veel kunnen ook gewoon los rondlopen.

Aan de rand van het eiland vind je bijna alle restaurants, winkeltjes, hotels, villa’s en resorts. Ook zijn hier natuurlijk de stranden te vinden. ’s Middags zijn we vanaf het strand het water ingegaan om een stukje te snorkelen. Pfff, alsof je in een warm bad stapt. Gelukkig werd het iets verderop al wat koeler en konden we het onderwaterleven bekijken. Mocht je hier ook een keer gaan snorkelen, dan raad ik je wel aan waterschoenen aan te trekken. De stenen die hier liggen zijn behoorlijk scherp.

Gili

Gili

Gili

Gili

Gili

Gili

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *