Alweer de laatste dag van onze Bali vakantie. Het was een aparte dag. Helaas was Erika ’s nachts ziek geworden waardoor zij de gehele dag in het ziekenhuis heeft moeten doorbrengen. Het was nog maar de vraag of ze wel de volgende dag mocht vliegen. Gelukkig was dit uiteindelijk wel het geval.

Ramon, Rudy en ik zijn deze dag richting het strand gewandeld en hebben aan het strand even wat gedronken. Daarna zijn we met een taxi naar een groot winkelcentrum in Denpasar gegaan om daar ook nog even rond te neuzen. Wanneer je even een seconde ergens naar stond te kijken, stonden er direct 3 verkopers om je heen om je te helpen. Dat was ook wel weer even wennen.
Aan de andere kant hebben we deze dag ook voor de eerste keer winkeltjes ontdekt waar we gewoon als toeristen langs konden zonder verkopers die ons direct van alles wilden verkopen. Dat was ook wel weer even wennen haha

Helaas is deze vakantie weer afgelopen. Op de ziektes na was het erg leuk en zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben heel benieuwd waar onze volgende familie-vakantie naartoe gaat 🙂

Bali

Bali

Bali

Bali

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *