We zijn bijna aan het einde van onze vakantie en weer aangekomen bij Seyðisfjörður waar we de komende dagen kamperen. Vanuit hier vertrekt over 2 dagen de boot richting Denemarken.
 
Als eerste zijn we weer naar Borgarfjörður Eystri gegaan om de te leuke papegaaiduikers nog een keer van dichtbij te kunnen bewonderen. We hebben deze keer weinig papegaaiduikers met aaltjes gezien. De meeuwen waren namelijk een stuk actiever dan de eerste keer toen we hier waren. Om niet lastig gevallen te worden door de meeuwen moesten de papegaaiduikers direct hun hol induiken wanneer ze aaltjes gevangen hadden. Zonder aaltjes werden ze gelukkig wel met rust gelaten.
Net zoals op dag 1 hebben we veel meer puffin-foto’s gemaakt vandaag. Deze zijn te zien onder: Fotoalbum papegaaiduikers / puffins
 
Daarna was het eindelijk zover! Paardrijden op IJsland 🙂 We hebben een buitenrit gemaakt van 2 uur op twee leuke lieve paardjes. We zijn door heel afwisselend gebied gereden, bossen, moerassig, en langs water waar heel bijzonder twee verschillende kleuren te zien waren. Zelfs Ramon heeft ook nog even de tölt uitgeprobeerd. Net zoals de wegen zijn ook de ‘ruiterpaden’ hier wat anders. Waar ik behoorlijk wat keien op het pad vond liggen vertelde onze begeleidster dat ze op dat gedeelte zelfs in volle rengalop rijden… Wij hebben ons maar een beetje ingehouden 😉
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *