Deze heerlijke dag hebben we op zee doorgebracht. Helaas konden we niet allemaal mee, Ramon was ’s nachts ziek geworden. Hij is dus op de villa gebleven. 

Vanuit Lovina Beach hebben we een dolfijnen tocht gedaan en zijn we daarna gaan snorkelen. Bij Lovina Beach vertrekken elke dag vanaf 6 uur ’s ochtends tientallen bootjes om bij zonsopgang naar de dolfijnen te kijken. We hadden gehoord dat dit helaas meer op een klopjacht lijkt. Daarom zijn wij pas om 9 uur vertrokken. We hebben alsnog veel dolfijnen kunnen zien zonder alle drukte er omheen. Totaal hebben we vijf bootjes gezien, waarvan wij er met twee waren. Een stuk rustiger dus voor iedereen!

Het was een behoorlijke uitdaging om foto’s te maken. Deze fantastische dieren zijn echt snel! Gelukkig is het gelukt om een paar redelijke plaatjes en filmpjes te schieten. Het percentage mislukte foto’s ligt wel erg hoog 😉

Nadat de dolfijnen weer verder de zee inzwommen zijn we gaan snorkelen. We hebben zelfs Nemo een paar keer gezien! Behalve de clownsvis hebben we ook een aantal snipmesvissen, zeesterren, een zeekomkommer, vleermuisvissen en een heleboel andere vissen gezien die ik niet bij naam ken. Ook hier kwam de GoPro goed van pas!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *