Onze 11e trouwdag hebben we in DierenPark Amersfoort gevierd. Om ’s morgens niet al te vroeg op te moeten staan, zijn we de avond hiervoor al naar een hotel gegaan. We hadden voor Leerhotel Het Klooster gekozen. Dit is een hotelschool waar studenten het vak leren. Erg leuk om mee te maken. En ook behoorlijk medelijden gekregen met een student die tijdens onze (overigens heerlijke) maaltijd steeds moeilijker ging lopen. Hij heeft die avond geleerd dat heel verstandig is om je schoenen eerst in te lopen… We hebben hem gelijk maar even verteld dat blarenpleisters echt werken 😉

Na een prima ontbijt zijn we naar de dierentuin gegaan. We waren hier nog niet eerder geweest en waren verrast over de inrichting van de dierentuin. Je hoeft hier niet gewoon de weg te volgen, maar je kan via verschillende bospaadjes en glijbanen de dierentuin verkennen. Erg leuk! Voor je gevoel kun je erg dicht bij de dieren komen, terwijl zij over het algemeen wel de mogelijkheid hebben zich enigszins terug te trekken. Het treintje hebben we maar overgeslagen, de waterfiets niet 🙂

Hieronder vind je een aantal foto’s. In fotoalbum – DierenPark Amersfoort staan meer foto’s.

 

 

2 thoughts on “DierenPark Amersfoort”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *