Alweer onze laatste dag op de Faeröer eilanden. De dag begon droog en eindigde in regen. Eerst zijn we vanuit Tórshavn naar Kirkjubøur gereden. Hier staat de ruïne van de Magnuskathedraal. Daarnaast staat het (waarschijnlijk) oudste nog bewoonde houten huis ter wereld; Kirkjubøargarður uit begin 12e eeuw. 
Ook hebben we het kerkje dat daar vlakbij staat bezocht.

Daarna zijn we weer teruggegaan naar Tórshavn waar we wat rondgewandeld hebben en een lekker hapje gegeten hebben. Uiteindelijk zijn we door de regen in het grootste winkelcentrum van de Faeröer eilanden terecht gekomen.

Vervolgens hebben we ons weer gemeld bij de boot. Ramon mocht pas als een van de laatsten erop. Hij zal er wel verdacht uitgezien hebben 😉 Voordeel is wel dat we zo weg kunnen rijden wanneer we in IJsland aankomen. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *