Na Biondo is het de beurt aan Nana om op de foto te staan. Onze Nana is ondertussen ongeveer 15 jaar oud. Al een oudere dame dus. Ze is een huis-tuin-en-keukenkat, we hebben haar ongeveer 15 jaar geleden uit het asiel gehaald.

Volgens Nana is er niets ergers dan in de kou naar buiten gaan. Ze blijft dan liever op haar schapenvacht op de verwarming liggen. Het is zeldzaam dat ze in de winter naar buiten gaat. Mocht ze eens 5 minuten buiten zijn, hangt ze binnen de kortste keren aan de deur om aan te geven dat ze naar binnen wil. Daar moeten we toch eens een foto van zien te maken ­čśë

Nana is een fotogeniek katje. Ze blijft redelijk geduldig zitten als ze moet poseren. Daarnaast vindt ze het ook niet heel erg als de camera heel dicht onder haar neus gehouden wordt.

Nana kat

Nana kat

Nana kat

One thought on “Nana in the picture”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *